Social Icons

Πώς να κατεβάσετε τα Linux και να τα γράψετε σε DVD ή USB..

1o Μέρος Σε αυτό το πρώτο μέρος της ανάρτησεις θα περιγράψουμε Βήμα Βήμα πώς να κατεβάσετε τα Linux και να τα γράψετε σε ένα DVD ή USB...

Πώς να δημιουργήσετε το δικό σας online ερωτηματολόγιο εύκολα και γρήγορα!

Η Google έχει βελτιώσει το συγκεκριμένο εργαλείο με νέες επιλογές και στοιχεία. Σε αυτήν λοιπόν την δημοσίευση θα σας περιγράψουμε από την αρχή την δημιουργία ενός online ερωτηματολογίου με τα νέα αυτά δεδομένα!

Sleep X: Πρόγραμμα για να κλείσετε με προεπιλεγμένο χρόνο τον υπολογιστή σας!

Σε αυτόν τον οδηγό θα περιγράψουμε πώς μπορούμε να βάλουμε να κλείσουμε τον υπολογιστή μας σε όσο χρόνο θέλουμε εμείς. Το πρόγραμμα που θα χρησιμοποιήσουμε είναι το "Sleep X"!

Format Factory: Ένα πρόγραμμα που μετατρέπει σχεδόν "τα πάντα".

Άν έχετε βαρεθεί τα προγράμματα που υπάρχουν στο internet που υπόσχονται μετά το δωρεάν "κατέβασμα" τους παντός είδους μετατροπές, αλλά μετά την εγκατάσταση ζητάνε να αγοράσετε άδεια χρήσης και μετατρέπουν μόνο το μισό αρχείο, ήρθε για εσάς το "Format Factory". Ένα εύχρηστο δωρεάν πρόγραμμα μετατροπής που υποστηρίζει όλες τις γνωστές επεκτάσεις αρχείων.

Πώς να λύσετε το πρόβλημα με τις μπλέ οθόνες (Blue Screen)

Τί ακριβώς σημαίνουν τα «κινέζικα» που διαβάζουμε στις μπλε οθόνες; Ποιά είναι η πηγή του προβλήματος; Πώς μπορούμε να το λύσουμε;

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Format Factory: Ένα πρόγραμμα που μετατρέπει σχεδόν "τα πάντα".

Άν έχετε βαρεθεί τα προγράμματα που υπάρχουν στο internet που υπόσχονται μετά το δωρεάν "κατέβασμα" τους παντός είδους μετατροπές, αλλά μετά την εγκατάσταση ζητάνε να αγοράσετε άδεια χρήσης και μετατρέπουν μόνο το μισό αρχείο, ήρθε για εσάς το "Format Factory". Ένα εύχρηστο δωρεάν πρόγραμμα μετατροπής που υποστηρίζει όλες τις γνωστές επεκτάσεις αρχείων.


Ίσως απορείτε: "Γιατί τόση διαφήμιση ρε παιδιά?"
Η απάντηση είναι απλή. Επειδή το πρόγραμμα μας έχει λύσει τα χέρια! Δεν χρειάζεται να ψάχνουμε χώρια πρόγραμμα για μετατροπή απο wma σε mp3, ή απο wmv σε avi κτλ. Το πρόγραμμα υποστηρίζει όλες τις μετατροπές.


Το Format Factory μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ πατώντας "Free Download":
http://format-factory.en.softonic.com/download
Μόλις κατέβει κάντε το αποσυμπίεση και εγκατάσταση.
Ανοίγοντας το πρόγραμμα, αριστερά επιλέγετε σε τί θέλετε να μετατρέψετε το αρχείο σας. Εμείς κατεβάσαμε ένα video απο το Youtube που είναι σε μορφή .flv και θέλουμε να το μετατρέψουμε σε mp3. Άρα πατάμε στην αριστερή στήλη "Ήχος" και μετά "Όλα σε mp3".
Πατάμε "Προσθήκη Αρχείου" και επιλέγουμε πού είναι το αρχείο που θέλουμε να κάνουμε μετατροπή. Πατάμε πάνω του και "Άνοιγμα". (Μπορείτε να προσθέσετε και άλλα κομμάτια προς μετατροπή).
Τώρα μπορούμε να προχωρήσουμε στη μετατροπή. Το αρχείο που θα μετατραπεί θα βρίσκετε στο προεπιλεγμένο φάκελο εξαγωγής του προγράμματος. Άν θέλετε να αλλάξετε το φάκελο που θα δημιουργηθεί το αρχείο, και να εμφανίζετε πχ στη επιφάνεια εργασίας, πατάτε κάτω αριστερά "Αναζήτηση" και επιλέγετε το φάκελο ή τοποθεσία. Εμείς επιλέξαμε να βγει στην επιφάνεια εργασίας.

Αν είστε έτοιμοι πατάτε πάνω δεξιά "ΟΚ".
Και κλικ στο "Έναρξη".
Το αποτέλεσμα:

Δεκτές οι παρατηρήσεις, προσθήκες, ιδέες ή αν έχετε κάποιο πρόβλημα, με χαρά μου θα βοηθήσω...


Μπορείτε να μου στείλετε e-mail στο NickTheGreek93@gmail.com ή απλά αφήστε σχόλιο... :)

Αν θέλετε να αναδημοσιεύσετε τον οδηγό μου, θα σας παρακαλούσα να αναφέρετε τη πηγή:




5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα.Μηπως θα ηταν ευκολο να μου δωσετε τις ρυθμισεις για το FORMAT FACTORY,για μετατροπη αρχειων AVI σε MP4[κινητο]? Σας ευχαριστω πολυ.Εχω το κινητο Sony Ericsson AINO.

Nikos Dekoulis είπε...

kalo programma alla XALIA otan kanei mp3... apaisia poiotita!!! gia na kano mp3 kati prepei na to kano wav me to programma k meta apo itunes na to kano mp3...

Thanasaras 13 είπε...

Αυτλο είναι εξαιρετικό πρόβλημα, φιλαράκι εσύ πάνω πάνω, δεν υπάρχει λόγος να παιδευεσαι με τους τύπους, απλά κάντο mp4 και θα παίζει τζάμι!

Καλά έκανες και αναδημοσίευσες αυτή την ανάρτηση φίλε, αξίζει να δουλέψεις με αυτό το προγραμμα και εμένα δεν μου έχει δώσει να καταλάβω κανένα πρόβλημα με την ποιότητα mp3.

Ανώνυμος είπε...

paidia to diko moy den doulebi apo youtube oti katebaso den to metatrepi se avi i mp3

Unknown είπε...

ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ , ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΩ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΤΟΣΟ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΗΧΟ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΕΣ.ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ (SRT ΑΡΧΕΙΟ) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ (ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΕΝΘΥΝΟΥΜΕ Π.Χ.)