Social Icons

Πώς να κατεβάσετε τα Linux και να τα γράψετε σε DVD ή USB..

1o Μέρος Σε αυτό το πρώτο μέρος της ανάρτησεις θα περιγράψουμε Βήμα Βήμα πώς να κατεβάσετε τα Linux και να τα γράψετε σε ένα DVD ή USB...

Πώς να δημιουργήσετε το δικό σας online ερωτηματολόγιο εύκολα και γρήγορα!

Η Google έχει βελτιώσει το συγκεκριμένο εργαλείο με νέες επιλογές και στοιχεία. Σε αυτήν λοιπόν την δημοσίευση θα σας περιγράψουμε από την αρχή την δημιουργία ενός online ερωτηματολογίου με τα νέα αυτά δεδομένα!

Sleep X: Πρόγραμμα για να κλείσετε με προεπιλεγμένο χρόνο τον υπολογιστή σας!

Σε αυτόν τον οδηγό θα περιγράψουμε πώς μπορούμε να βάλουμε να κλείσουμε τον υπολογιστή μας σε όσο χρόνο θέλουμε εμείς. Το πρόγραμμα που θα χρησιμοποιήσουμε είναι το "Sleep X"!

Format Factory: Ένα πρόγραμμα που μετατρέπει σχεδόν "τα πάντα".

Άν έχετε βαρεθεί τα προγράμματα που υπάρχουν στο internet που υπόσχονται μετά το δωρεάν "κατέβασμα" τους παντός είδους μετατροπές, αλλά μετά την εγκατάσταση ζητάνε να αγοράσετε άδεια χρήσης και μετατρέπουν μόνο το μισό αρχείο, ήρθε για εσάς το "Format Factory". Ένα εύχρηστο δωρεάν πρόγραμμα μετατροπής που υποστηρίζει όλες τις γνωστές επεκτάσεις αρχείων.

Πώς να λύσετε το πρόβλημα με τις μπλέ οθόνες (Blue Screen)

Τί ακριβώς σημαίνουν τα «κινέζικα» που διαβάζουμε στις μπλε οθόνες; Ποιά είναι η πηγή του προβλήματος; Πώς μπορούμε να το λύσουμε;

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Πώς να δημιουργήσετε μια Ομάδα στο Facebook.

Σε μια ομάδα στο Facebook μπαίνουν μέλη τα οποία έχουν κοινά ενδιαφέροντα ή θέλουν να ενημερώνονται για ένα συγκεκριμένο θέμα. Υπάρχουν ομάδες με θέμα: μουσική, ταινίες, αθλητικά, φιλανθρωπικά ιδρύματα και πολλά άλλα. Επίσης, η δημιουργία μιας ομάδας με θέμα ένα blog μπορεί να λειτουργήσει σαν διαφήμιση και είναι ένας τρόπος για να αυξήσει κάποιος εύκολα την επισκεψιμότητα. Παρακάτω περιγράφετε βήμα βήμα πώς γίνετε η δημιουργία μιας ομάδας.





Κάνουμε Log-In στο Facebooκ.

Στην αριστερή στήλη πατάμε "Δημιουργία Ομάδας".


Στο "Όνομα ομάδας" πληκτρολογούμε το όνομα που θα έχει η ομάδα μας. Από δίπλα, πατώντας το βελάκι μπορούμε να αλλάξουμε το εικονίδιο της ομάδας.


Στο πεδίο μέλη πληκτρολογούμε τα ονόματα των μελών που θέλουμε να προσκαλέσουμε στην ομάδα μας. Πατώντας ένα πλήκτρο εμφανίζονται οι φίλοι με αυτό το αρχικό.

Στο Απόρρητο, επιλέγετε "Ανοιχτή" άν θέλετε να γίνετε μέλος στην ομάδα όποιος θέλει και να φένετε δημόσια το περιεχόμενο, "Κλειστή" άν θέλετε να επιλέξετε εσείς μόνο τα μέλη και να μην είναι δημόσιο το περιεχόμενο ή "Μυστική" άν θέλετε να επιλέξετε εσείς τα μέλη και να μήν είναι δημόσιο ούτε το περιεχόμενο ούτε τα μέλη.

Μόλις είσαστε έτοιμοι πατάτε "Δημιουργία".




Αυτό ήταν. Δημιουργήσαμε την ομάδα μας!

Στην αριστερή στήλη που πρίν πατήσαμε "Δημιουργία Ομάδας" τώρα εμφανίζετε ακόμα μια επιλογή με το όνομα της ομάδας σας.


Πατώντας εκεί κλίκ εμφανίζετε η αρχική σελίδα της ομάδας.

Πατάμε πάνω δεξιά "Επεξεργασία Ομάδας".


Στο πεδίο Περιγραφή μπορείτε να γράψετε λίγα λόγια για την ομάδα σας.

Πατάμε αριστερά "Φωτογραφία Προφίλ", κλίκ στο αναζήτηση και επιλέγουμε τί εικόνα θέλουμε να έχουμε για εικόνα ομάδας.



Δεκτές οι παρατηρήσεις, προσθήκες, ιδέες ή αν έχετε κάποιο πρόβλημα, με χαρά μου θα βοηθήσω...


Μπορείτε να μου στείλετε e-mail στο NickTheGreek93@gmail.com ή απλά αφήστε σχόλιο... :)


Αν θέλετε να αναδημοσιεύσετε τον οδηγό μου, θα σας παρακαλούσα να αναφέρετε τη πηγή...


Greek Pc Guides


4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

mporoume na valoume mia anartisi tis omadas na einai top sto site??

Μάδε είπε...

Δεν κατάλαβα τί ενοοις φίλε μου... Εξήγησέ μου πιό καλά...

fotini είπε...

ακολούθησα ολα αυτά τα βηματα για τη δημιουργία ομάδας, εκτος απο τη περιγραφη. η ομαδα βγαινει στην αριστερη μπαρα αλλά δεν μπορώ να στειλω δημοσιευσω τιποτε στην ομάδα. πχ οταν παω να στειλω μια φωτο δεν βγαινει σαν παραλήπτης. τι πρέπει να κάνω;

Unknown είπε...

se eyxaristo poly - me woithises na kano tin omada pou ithela, eykolo einai gia olous, aloste o filos edo ta perigrafi toso analitika pou ginete na kaneis lathos...!!

THNX...:)