Social Icons

Πώς να κατεβάσετε τα Linux και να τα γράψετε σε DVD ή USB..

1o Μέρος Σε αυτό το πρώτο μέρος της ανάρτησεις θα περιγράψουμε Βήμα Βήμα πώς να κατεβάσετε τα Linux και να τα γράψετε σε ένα DVD ή USB...

Πώς να δημιουργήσετε το δικό σας online ερωτηματολόγιο εύκολα και γρήγορα!

Η Google έχει βελτιώσει το συγκεκριμένο εργαλείο με νέες επιλογές και στοιχεία. Σε αυτήν λοιπόν την δημοσίευση θα σας περιγράψουμε από την αρχή την δημιουργία ενός online ερωτηματολογίου με τα νέα αυτά δεδομένα!

Sleep X: Πρόγραμμα για να κλείσετε με προεπιλεγμένο χρόνο τον υπολογιστή σας!

Σε αυτόν τον οδηγό θα περιγράψουμε πώς μπορούμε να βάλουμε να κλείσουμε τον υπολογιστή μας σε όσο χρόνο θέλουμε εμείς. Το πρόγραμμα που θα χρησιμοποιήσουμε είναι το "Sleep X"!

Format Factory: Ένα πρόγραμμα που μετατρέπει σχεδόν "τα πάντα".

Άν έχετε βαρεθεί τα προγράμματα που υπάρχουν στο internet που υπόσχονται μετά το δωρεάν "κατέβασμα" τους παντός είδους μετατροπές, αλλά μετά την εγκατάσταση ζητάνε να αγοράσετε άδεια χρήσης και μετατρέπουν μόνο το μισό αρχείο, ήρθε για εσάς το "Format Factory". Ένα εύχρηστο δωρεάν πρόγραμμα μετατροπής που υποστηρίζει όλες τις γνωστές επεκτάσεις αρχείων.

Πώς να λύσετε το πρόβλημα με τις μπλέ οθόνες (Blue Screen)

Τί ακριβώς σημαίνουν τα «κινέζικα» που διαβάζουμε στις μπλε οθόνες; Ποιά είναι η πηγή του προβλήματος; Πώς μπορούμε να το λύσουμε;

Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Πώς να απενεργοποίησετε το Windows Genuine Advantage Notifications.

Εάν είστε από αυτούς που δέχτηκαν μια αυτόματη ενημέρωση των windows με την ονομασία "WINDOWS GENUINE ADVANTAGE NOTIFICATIONS" και επιπλέον το λειτουργικό windows που χρησιμοποιείται δεν είναι και...τόσο γνήσιο, θα πρέπει να παρατηρήσατε 2 πράγματα.

1. Εμφάνιση ενός "αστεριού" στο system tray
2. Ενοχλητικά ballons που σας υπενθυμίζει ότι μάλλον έχετε πέσει θύματα παράνομου λειτουργικού (λες και δεν το ξέρω πες.. )
3. Μέσα στην Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων υπάρχει μια νέα εγγραφή η οποία δεν αφαιρείται. (WINDOWS GENUINE ADVANTAGE NOTIFICATIONS)

Πως μπορούμε όμως να αποφύγουμε αυτά τα μηνύματα;


1. Από τη Διαχείρηση Εργασιών των Windows τερματίζουμε την εργασία wgatray.exe

2. Επανεκκίνούμε το σύστημα μας και μπαίνουμε στα windows σε ασφαλή λειτουργία (safe mode)

3. Διαγράφουμε το WgaTray.exe από το c:\windows\system32

4. Μέσα από την registry διαγράφω το φάκελο WGALOGON που βρίσκεται..
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\ Windows NT\CurrentVersion\WinlogonNotify

5. Διαγράφω μέσα από την registry ότι εγγραφή υπάρχει με "wgatray.exe"


ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΑΦΑΙΡΕΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.

ΥΓ. Μετά από αυτές τις ενέργειες πολύ πιθανόν να σας ζητήσει να ξανακατέβει το update. Τώρα πλέον ξέρετε ότι δεν θα το κατεβάσετε. (εκτός φυσικά αν θέλετε να ξαναέρθετε στην αρχική κατάσταση)

ΥΓ2. Τα παραπάνω τα έκανα στο δικό μου σύστημα (WINXP PRO GR + SP2) (δεν είναι δηλαδή copy+paste μπαμ από site) και δεν εμφανίστηκε το παραμικρό πρόβλημα.

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα,
Προσπάθησα και εγω να βγάλω αυτο το εικονίδιο που μου βγαίνει κατα την εκκίνηση για το windows genuine advance. Απότι καταλαβα μετα, αυτα τα βήματα που μας λεσ τα κάνουμε αφού έχει εντοπίσει οτι δεν είναι αυθεντικά έτσι? Γιατι εγω απλα όταν μπαινω στην επιφάνεια εργασία μου βγαζει έναν πινακα που μου λεέι ελεξτε τα windows αλλα πατάω πάντα άκυρο. Δλδ έχω κατεβάσει την ενημέρωση αλλά δεν την έχω τρέξει. Γνωρίζεις κατι πως να σταματήσει να βγαίνει αυτο το παραθυρο του wga κατά την εκκίνηση? χωρίς να του πω να κανει έλεγχο για τα windows?
Ευχαριστώ